Slik fungerer det

Hvem skal gjøre hva og i hvilken rekkefølge? Vi viser deg hva du kan gjøre selv og hva du må overlate til oss i tre enkle steg. Vi kan ta oppgjør i hele Norge.

Du finner kjøperen

Så fort kjøpesummen er avtalt, kan du ta kontakt med oss i Aktiv Oppgjør. Vi trenger noen opplysninger fra dere som kjøper og selger for å kunne sette i gang arbeidet med kontraktskriving. Dette registreres og signeres enkelt med BankID.

Vi overtar

Vi lager kontrakt, innhenter informasjon og gjennomgår nødvendige dokumenter. Vår oppgave er å håndtere den formelle transaksjonen og sørge for at eierskapet blir overført korrekt, at heftelser blir slettet og at pengene blir betalt inn til riktig konto.

Det er klart for overtakelse

Når alt er på plass, kan dere avtale møte for overtakelse. Kjøper får nøklene, eiendommen overføres og den avtalte summen blir betalt inn til deg.

Om Aktiv Oppgjør

Aktiv Oppgjør ble grunnlagt i 2004 og består av mennesker med lang erfaring fra oppgjør i forbindelse med kjøp og salg av fast eiendom. I motsetning til andre oppgjørsselskap, som gjerne består av advokater, er vi eiendomsmeglere.

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om oppgjør eller boligsalg? Vi har laget en liste med de mest stilte
spørsmålene vi får.